Cottenier, Gudrun en Nico Bostoen - De groene verbeelding. Een

Schrijver:
Titel: De groene verbeelding. Een bloemstuk uit je eigen tuin.
ISBN: 9789058561428
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Kunstboek, Oostkamp
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 159 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een mooi en handig boek over bloemschikken met materiaal uit je eigen tuin!
Iedereen die aan bloemschikken doet weet dat het verzamelen van verse en gezonde bloemen, planten of kruiden één van de moeilijkste taken is. Voor elke waardevolle creatie heb je een verscheidenheid van pas geplukte materialen nodig, die je niet kan vinden in elke bloemenwinkel. Daar hangt de versheid van de bloemen en planten niet alleen af van het seizoen, maar ook van hoe ze bewaard worden in de winkel en hoe ze vervoerd werden.
Gudrun Cottenier, een Belgische bloemsierkunstenares en directrice van haar eigen school voor bloemsierkunstenaars in Oudenaarde (B) geeft in haar boek de oplossing voor dit probleem. In vier hoofdstukken (één hoofdstuk per seizoen) legt ze uit hoe je je eigen tuin kunt omtoveren tot een echte bloemenwinkel. Gudrun geeft handige tips en werkt bovendien ook tal van aantrekkelijke creaties uit en gebruikt daarbij de beste seizoensbladeren, -planten en -bloemen uit haar eigen tuin. De groene verbeelding bevat meer dan veertig prachtige creaties, die elke florist zullen verleiden, terwijl de tuinfans heel wat informatie krijgen over het verzorgen van de tuin op elk moment van het jaar.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cottenier, Gudrun en Nico Bostoen - De groene verbeelding. Een bloemstuk uit je eigen tuin.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.