Dave Crenshaw - Multitasken bestaat niet

Schrijver:
Titel: Multitasken bestaat niet
ISBN: 9789022959435
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 2009 / 1ste druk / 133 pagina's / Nederlands / 9789022959435
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onthoud deze regel: hoe meer verantwoordelijkheden u hebt, hoe meer petten u draagt, hoe groter de kans dat u inefficiënt wordt.'

In een overtuigende businessfabel, confronteert 'Multitasken bestaat niet' een populaire gedachte die gemeengoed is geworden in onze hectische, doordeweekse wereld. Dit eenvoudige maar krachtige boek laat duidelijk zien waarom multitasken in feite een leugen is, die tijd verspilt en geld kost. Multitasken is verre van efficiënt, brengt schade toe aan productiviteit en relaties op het werk en thuis.

In zijn baanbrekende boek biedt managementdeskundige Dave Crenshaw heldere oplossingen voor het omgaan met de door informatie verzadigde wereld van vandaag. Hij laat zien wat u moet doen wanneer u gestoord wordt door collega's en hoe u om moet gaan met afleidende elektronische communicatie zoals e-mail en sms'jes.

Geschreven met humor en een gezonde dosis wijsheid helpt 'Multitasken bestaat niet' managers en werknemers:
- herkennen waarom multitasken een fout denkbeeld is;
- begrijpen wat het verschil is tussen backgroundtasken en switchtasken;
- een nieuwe en realistische wekelijkse begroting voor de indeling van tijd te maken;
- terugkerende afspraken met belangrijke mensen te agenderen.

Voor iedereen die het lastig vindt om gefocust te blijven op de uit te voeren taak of aandacht te houden voor anderen wanneer zij spreken is 'Multitasken bestaat niet' van een onschatbare waarde.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dave Crenshaw - Multitasken bestaat niet