Dirk van Weelden - Een maand in Manhattan

Schrijver:
Titel: Een maand in Manhattan
ISBN: 9789045703107
Uitgever: Augustus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat voor stad was het zeventiende eeuwse Nieuw Amsterdam? Wat voor mensen leefden er en hoe verloren de Nederlanders de kolonie weer? Zijn er in het hedendaagse New York (zo anders dan andere Amerikaanse steden) sporen van die Nieuw Amsterdamse samenleving terug te vinden?

Een maand in Manhattan biedt een vrolijk kijkje achter de schermen van de documentaire. Maar het is vooral het losse, speelse dagboek van een schrijver die in een televisieproductie verzeild is geraakt en verslag doet van zijn eigen observaties en gedachten op wat hij ?een droomlocatie? noemt. New York bestaat uit gebouwen en mensen, maar ook uit al de dromen, verhalen en mythes die zijn geschreven, verteld, gezongen en gefilmd.

Daarnaast is er de realiteit van de schrijver die ook in Central Park gaat hardlopen, die zoekt naar een bepaalde schrijfmachine, die verbonden blijft met zijn familie en met een stervende vriend.

Dirk van Weelden is presentator en verteller in The New York Connection. Achter de schermen van de avro tv-documentaireserie The New York Connection van Roel van Dalen, de grootste documentairebijdrage aan het Hudson-jaar
In september vier weken lang vanaf zondagavond 20 september uitgezonden op Nederland 2 om 20.15 uur
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.