Brautigan, Richard - Forel vissen in Amerika

Schrijver:
Titel: Forel vissen in Amerika
ISBN: 9789461641687
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 2012, paperback, 160 pagina's, lichte gebruikssporen.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De forel had een grote rode streep over zijn zij. Het was een mooie regenboog. (...)
'Breek zijn nek maar,' zei ik.
'Ik weet iets beters,' zei hij. 'Voor ik hem doodmaak zal ik de genadeklap voor hem verzachten. Deze forel moet een slok hebben.' Hij haalde de fles port uit zijn zak, draaide de dop los en goot een flinke slok in de forellenbek. (...)
'Hij is gelukkig gestorven,' zei hij. 'Dit is mijn ode aan de anonieme alcoholisten. Komt dit zien!'
FOREL VISSEN IN AMERIKA is een cultklassieker uit de underground van San Francisco, de stad die ook de beats, de hippies en Bukowski voortbracht. Het boek bestaat uit een serie anekdotes in losse hoofdstukken, met terugkerende karakters - de verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd in het noordwesten van de Verenigde Staten, zijn volwassen leven in San Francisco en de kampeertocht die hij met zijn vrouw en dochter maakte in de zomer van 1961. Het thema forel vissen duikt op verschillende manieren op in het boek - niet alleen als handeling, ook als personage - en wordt gebruikt als uitgangspunt voor humorvolle kritiek op de Amerikaanse samenleving.
Het werk van Brautigan wordt gekenmerkt door een opmerkelijke verbeeldingskracht. De schrijver Don Carpenter zei over Brautigan: 'Ik geloof niet dat zijn werk ooit de erkenning heeft gekregen die het op grond van zijn impact heeft verdiend. Hij is uniek. Zijn vermogen met minimale middelen emoties uit te drukken is ongeëvenaard.'
Verder lezen

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brautigan, Richard - Forel vissen in Amerika Brautigan, Richard - Forel vissen in Amerika Brautigan, Richard - Forel vissen in Amerika

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.