Onbekend, Bejamin Creme - Meester Spreekt

Schrijver:
Titel: Meester Spreekt
ISBN: 9789071484209
Uitgever: Share International Foundation
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Alle artikelen die de Meester van Benjamin Creme van 1982 tot en met 1999 voor Share International heeft geschreven, zijn nu gebundeld in een nieuwe editie van Een Meester spreekt. Hoewel de eerste druk nog niet is uitverkocht, is toch besloten om alle 182 artikelen uit de eerste 18 jaargangen van Share International in één band uit te geven, daar veel lezers ze graag teruglezen en bestuderen. In mei 1992 schreef de Meester over de functie van Zijn artikelen: “Voor hen die ‘ogen hebben om te zien en oren om te horen’ vormen deze artikelen een van de manieren waarop in deze tijd nieuwe informatie kan worden gegeven, de aloude waarheden in herinnering worden gebracht en een nieuw licht kan worden gericht op de eeuwige waarden die ten grondslag liggen aan de evolutie van de mens.
“Door de jaren heen heb Ik ernaar gestreefd om de lezers van dit tijdschrift een idee te geven van het leven dat ons wacht, om te inspireren tot een blijde en positieve benadering van die toekomst en om hen toe te rusten met het gereedschap van kennis om correct om te gaan met de problemen die zich dagelijks voordoen langs de weg. … Voor velen is deze taak niet tevergeefs geweest; velen hebben in mijn woorden inspiratie en leiding gevonden.”
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend, Bejamin Creme - Meester Spreekt