Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bogerd - Analyse van financiele markten

Schrijver:
Titel: Analyse van financiele markten
ISBN: 9789071796067
Taal: Nederlands
Uitgever: Press Search Beleggingsonderzoek
Bijzonderheden: 1987 paperback, aantekeningen met potlood, verder goed, 143p
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,30 (binnen Nederland)
Meer info:
n Analyse van Financiële Markten wordt op begrijpelijke wijze aandacht besteed aan verschillende methoden, welke worden samengevat met de begrippen technische analyse en chart reading. Ondanks de groeiende belangstelling voor dit onderwerp is er nauwelijks p literatuur op dit gebied. Vandaar dat Press Search Beleggingsonderzoek het 12 jarig bestaan van haar uitgave Press Search Charts een goede gelegenheid achtte om een handzaam naslagwerk over beurstechnische analyse samen te stellen. In Analyse van Financiële Markten wordt een groot aantal methoden en begrippen op begrijpelijke wijze behandeld van de Dow Theorie tot de Point and Figure charts. De verschillende hulpmiddelen en de praktische toepassing van charts komen eveneens ruimschoots aan bod. De schrijver, C.J. Bogerd, heeft de afgelopen 15 jaar een groot aantal artikelen gepubliceerd in de verschillende financiële vaktijdschriften. Hij is consultant op het gebied van beleggen en het ontwikkelen van beleggingsprodukten voor een aantal financiële instellingen.
Verder lezen

Hidden Treasures

particulier

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Vaak kunt u voor de vermelde verzendkosten of met een kleine bijbetaling meerdere boeken versturen. U kunt het beste contact met mij opnemen als u daar gebruik van wilt maken.
Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi,
geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken.
In Nederlands en Engels.
Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bogerd - Analyse van financiele markten