De Kockere, Geert & Carll Cneut - Dulle Griet

Schrijver:
Titel: Dulle Griet
ISBN: 9789462912182
Taal: Nederlands
Uitgever: Wielsbeke : De Eenhoorn, 2017
Bijzonderheden: ongepagineerd, prenten in kleur, gebonden, in zeer goede staat
Prijs: € 15,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het schilderij 'Dulle Griet', een meesterwerk van Pieter Bruegel de Oude, opnieuw bekeken. Dat is het idee achter dit boek.
De auteur Geert De Kockere leest er zijn verhaal in, de illustrator Carll Cneut geeft dat nieuwe verhaal vorm vanuit zijn kijk op het oude schilderij.
Het schilderij is te zien in Museum Mayer van den Bergh in Antwerpen.
Het boek 'Dulle Griet' verscheen voor het eerst in 2005 en werd op de Biënnale van Bratíslava bekroond met een Gouden Plaque, een internationale onderscheiding voor de illustraties.
Deze heruitgave verscheen in een vernieuwde vormgeving.

Geert De Kockere (1962) is een Vlaamse schrijver. Hij schrijft vooral kinderboeken.
n 1989 debuteerde hij met een bundel kindergedichten: Vingers in de jam, uitgegeven bij Lannoo. In 1990 richtte hij de vzw Pigmalion op: een productiehuis dat kunstzinnige projecten realiseert. In 1991 maakte hij voor uitgeverij De Eenhoorn het kinderboek Puntje puntje puntje. Ondertussen publiceerde hij al meerdere verhalen en dichtbundels voor alle leeftijden. Daarnaast verzorgde hij ook het poëziegedeelte van het kunstproject Gezicht in zicht, dat twee jaar lang door Vlaanderen reisde. In 1999 maakte hij samen met beeldend kunstenaar Koen Fossey en componiste Annemie Van Riel de interactieve animatiefilm Lancelotje. In 2003 volgde een gelijkaardige productie: Noach.

Carll Cneut (1969) is een Vlaams illustrator, die zijn jeugd heeft doorgebracht in Geluwe.
In 1996 debuteerde hij als illustrator van prentenboeken met 'Varkentjes van marsepein' met tekst van Geert De Kockere.
Absolute hoogtepunten zijn 'Meneer Ferdinand' (op tekst van Agnes Guldemont), 'Roodgeelzwartwit' (op tekst van Brigitte Minne), 'Zie ik je nog eens terug' (op tekst van Ed Franck) en 'Dulle Griet' (op tekst van Geert De Kockere).
(bron: Wikipedia)
Verder lezen

De Korenbloem uit Nuenen

particulier

Logo De Korenbloem

Bestelt u meerdere boeken tegelijk, dan verzenden wij deze samen en betaalt u gereduceerde verzendkosten, afhankelijk van formaat en gewicht.
Bij bestellingen met een totaalbedrag van 50 euro of meer is binnen Nederland de verzending gratis bij bestellingen onder de 10 kg. (voor België: 70 euro of meer - onder de 2 kg).
De verzendkosten naar België variëren, afhankelijk van formaat en gewicht van het pakket.
Boeken worden met Track&Trace verzonden.
Verzendingen vinden plaats na ontvangst van uw betaling.
Let op: e-mails kunnen in uw spambox terecht komen!!!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Kockere, Geert & Carll Cneut - Dulle Griet De Kockere, Geert & Carll Cneut - Dulle Griet De Kockere, Geert & Carll Cneut - Dulle Griet De Kockere, Geert & Carll Cneut - Dulle Griet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Korenbloem

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Korenbloem
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Korenbloem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Korenbloem vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Korenbloem kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.