James Patterson, Maxine Paetro - 11th Hour

Schrijver:
Titel: 11th Hour
ISBN: 9781846057922
Uitgever: Transworld
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 25,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek '11th Hour' is het elfde deel in de populaire 'Women's Murder Club' serie, geschreven door James Patterson en Maxine Paetro. Het verhaal volgt de leden van de Women's Murder Club, een groep van vier vrouwen die samenwerken om misdaden op te lossen in San Francisco.

In '11th Hour' worden detective Lindsay Boxer en haar vriendinnen geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden die de stad in zijn greep houden. De slachtoffers zijn jonge vrouwen die op brute wijze zijn vermoord, en er lijkt een verband te zijn tussen de misdaden. Terwijl Lindsay en haar team de zaak onderzoeken, worden ze geconfronteerd met talloze obstakels en tegenwerking vanuit verschillende hoeken.

Terwijl Lindsay de moorden probeert op te lossen, wordt ze ook geconfronteerd met persoonlijke problemen. Haar man Joe is betrokken bij een gevaarlijke zaak en haar vriendin Yuki Castellano, een openbaar aanklager, staat voor een belangrijke rechtszaak. Ondertussen worstelt Cindy Thomas, een verslaggever, met haar eigen demonen en probeert ze de waarheid achter de moorden te achterhalen.

Terwijl het onderzoek vordert, ontdekken Lindsay en haar team dat de moorden verband houden met een geheim genootschap dat bekend staat als 'The 11th Hour'. Dit genootschap bestaat uit invloedrijke en machtige mensen die zich schuldig maken aan misdaden en de stad in hun greep houden. Lindsay en haar vriendinnen moeten alles op alles zetten om de waarheid te achterhalen en de verantwoordelijken voor de moorden te vinden, voordat ze zelf het volgende slachtoffer worden.

'11th Hour' is een spannende en meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Het boek combineert een intrigerend plot met boeiende personages en zit vol met onverwachte wendingen en verrassingen. De schrijfstijl van Patterson en Paetro is vlot en meeslepend, waardoor het boek moeilijk weg te leggen is.

Het boek behandelt ook thema's als vriendschap, loyaliteit en rechtvaardigheid, en laat zien hoe de leden van de Women's Murder Club samenwerken om gerechtigheid te laten zegevieren. Het is niet nodig om de eerdere delen in de serie te hebben gelezen om van '11th Hour' te genieten, maar voor degenen die bekend zijn met de personages zal het boek een welkome voortzetting zijn van hun avonturen.

Al met al is '11th Hour' een boeiende en meeslepende thriller die fans van het genre zeker zal bekoren. Het boek combineert spanning, actie en intrige op een meesterlijke manier en laat de lezer op het puntje van zijn stoel zitten tot de laatste pagina.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Patterson, Maxine Paetro - 11th Hour James Patterson, Maxine Paetro - 11th Hour