Eric Clapton - Clapton / de autobiografie

Schrijver:
Titel: Clapton / de autobiografie
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam Uitgevers / Manteau
Bijzonderheden: 2007,416 blz. , paperback, Goede staat
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
ISBN: 9789022322369
Openhartig vertelt de gitaargod zijn verhaal.
Eric Clapton is er eindelijk aan toe om zelf zijn verhaal te vertellen. De rocklegende en gitaargod, die vaak wordt geroemd om zijn bescheiden opstelling in een scene die wordt gekenmerkt door grote ego's en imagebuilding, laat ons midden op de voorste rij plaatsnemen voor een verpletterende performance van een haast schrijnende eerlijkheid - wrang en geestig, sprankelend en verbluffend - een virtuoos waardig. In Clapton verhaalt hij hoe zijn ster rees in de muziekwereld - vanaf het eerste nippen aan de roem met de Yardbirds tot aan zijn werk met John Mayall's Bluesbreakers, dat fans ertoe bracht om op muren 'Clapton is God' te schrijven, en de oprichting van Cream, het bejubelde rocktrio uit de jaren zestig. Hij schrijft hoe hij optrok met Jimi Hendrix en Bob Dylan, hoe hij als gastmusicus bij de Stones en The Beatles speelde en hoe hij ten slotte een eigen geluid vond als soloartiest.

Door het verhaal van Claptons gigantische commerci'le en artistieke successen heen gewoven, vertelt hij ons ook een ander, veel persoonlijker verhaal. Of het nu gaat om de onverbloemde passages over zijn drank- en drugsjaren en de harde, lange weg naar zijn herstel, om de onthullingen over zijn mislukte huwelijk met George Harrisons ex-vrouw Patti Boyd (die al jaren eerder de inspiratie vormde voor 'Layla') of om de verwoestende impact die de gruwelijke dood van zijn vierjarige zoon in 1991 voor hem had, Clapton beschrijft zijn roerige leven met opvallende openhartigheid. Clapton is een uitzonderlijk zelfportret van een reusachtig cultureel icoon en verleent de legioenen van bewonderaars voor het eerst toegang tot de man achter de legende.
Nogmeerboeken uit Zutphenparticulier
Logo Nogmeerboeken

Alle boeken van Nogmeerboeken Stel een vraag over dit boek aan Nogmeerboeken
Afbeeldingen (Klik om te vergroten)
Clapton, E. - Clapton / de autobiografie Clapton, E. - Clapton / de autobiografie
BestellingVraag
Verder lezen

Vanellus uit Surhuisterveen

particulier

Logo Vanellus

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eric Clapton - Clapton / de autobiografie Eric Clapton - Clapton / de autobiografie Eric Clapton - Clapton / de autobiografie Eric Clapton - Clapton / de autobiografie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vanellus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vanellus
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vanellus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vanellus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vanellus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.