Donoso, José - Het landhuis

Schrijver:
Titel: Het landhuis
ISBN: 9789026311765
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos
Bijzonderheden: 1992, paperback, rug verkleurd, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het landuis waar de familie Ventura elk jaar de zomer doorbrengt, geeft een verbluffend beeld van de Chileense maatschappij volgens Donoso, waarin satire de boventoon voert.
De natuurlijke vijandschap tussen kinderen en volwassenen wordt er beheerst door een streng, maar lieflijk leefpatroon. Er wonen menseneters op de vlakte, buitenlanders die het goud uit de mijnen van de Ventura's kopen zijn onberekenbaar, de drieëndertig neven en nichten spannen samen in kongsies, maar de volwasseneen passen dit alles zodanig in, dat elke onverwachte gebeurtenis wordt uitgesloten. Tot de volwassenen op een dag vertrekken voor een uitstapje. Zonder het wakend oog van hun ouders en de bedienden komen de kinderen aan de macht en daarmee de chaos, die heel de zorgvuldig opgebouwde orde te gronde richt.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donoso, José - Het landhuis