Carel ter Linden - Nieuwe Bijbelse miniaturen

Schrijver:
Titel: Nieuwe Bijbelse miniaturen
ISBN: 9789029542821
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Ramsj - Kaft heeft een scheurtje
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De Bijbelse verhalen vormen een schatkamer aan wijsheid en inspiratie. Zij zijn van alle tijden en dus ook van vandaag. In Nieuwe Bijbelse miniaturen laat Ter Linden opnieuw de verborgen boodschappen zien van deze verhalen, die onze cultuur zo diepgaand hebben beïnvloed.
Zo vertelt het verhaal van Jakob en Ezau hoe twee volken hun onderlinge wantrouwen overwinnen en elkaar vinden. Ruth vertelt over hoe liefde en humaniteit twee mensen met elkaar verbinden ondanks obstakels uit het verleden. Job is een man die, van zijn hele bezit en zijn kinderen beroofd, zijn God ter verantwoording roept. God komt daarop met een onverwacht antwoord.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.