Walter Lübeck - Handboek voor Spiritueel Neuro-Linguïstisch Pr

Schrijver:
Titel: Handboek voor Spiritueel Neuro-Linguïstisch Programmeren
ISBN: 9789063783280
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 1995 / 229 pagina's / Nederlands / 9789063783280
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Handboek voor Spiritueel Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een geslaagde samenvoeging van verschillende reeds bekende technieken tot een relatief weinig tijdrovend therapeutisch programma op spirituele basis voor het verdiepen van positieve gevoelens, het verhogen van zelfbewustzijn en het verfijnen van spirituele inzichten.

Behalve een nieuwe en waardevolle aanpak bevat Handboek voor Spiritueel Neuro-Linguïstisch Programmeren vele praktische voorbeelden en nuttige tips die het belang van 'spirituele NLP' voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid extra onderstrepen en het gebruik ervan vergemakkelijken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter Lübeck - Handboek voor Spiritueel Neuro-Linguïstisch Programmeren