Marlouk Alders - Als Hitler valt

Schrijver:
Titel: Als Hitler valt
ISBN: 9789082249880
Uitgever: Hoor! Geschiedenis
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Kreisauer Kreis, een Duitse verzetsorganisatie tegen Hitler, was geïnspireerd door vrijwilligerswerk. Een beeld van initiatiefnemer Helmuth James von Moltke en zijn achtergronden.

Onze hele maatschappij is in verzet. Alles moet anders, maar hoe? We praten niet met elkaar. We vechten elkaar de tent uit, soms letterlijk.
Ook binnen het Duitse verzet waren er tegenstellingen, van links tot rechts, van radicaal tot gematigd. Toch werkte een groot deel van het Duitse verzet samen, in de befaamde Kreisauer Kreis. Hoe kregen ze dat voor elkaar in het totaal verscheurde Duitsland?
Het antwoord wordt gegeven in dit boekje van Marlouk Alders. De meeste leden van de Kreisauer Kreis hadden al jaren eerder als vrijwilliger met elkaar samengewerkt, socialisten met conservatieven, christenen met atheïsten, mensen van adel met boeren, arbeiders en studenten.
Samenwerken is het antwoord, zo heeft Marlouk Alders zelf ervaren. Door samen te werken leer je samen te praten, zo bewijst het spannende verhaal van de Kreisauer Kreis. Daar ligt de weg naar een nieuwe toekomst voor ons allemaal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marlouk Alders - Als Hitler valt