P.G. Wodehouse - Avonturen van Ukridge

Schrijver:
Titel: Avonturen van Ukridge
ISBN: 9789086840786
Uitgever: Samenwerkende Uitgevers Vof
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 14,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Stanley Featherstonehaugh Ukridge, of kortweg Ukridge, is een scharrelaar met grootse ideeën. Hij is telkens op zoek naar financiële voordelen die hij met ingenieuze plannen en schema’s wil bereiken. Zijn vriend Corcoran is de trouwe toehoorder die hem voortdurend probeert te behoeden voor de valkuilen die Ukridge voor zichzelf creëert met zijn slimme plannetjes.

In de hier verzamelde verhalen ziet Ukridge telkens grote mogelijkheden om zijn financiën weer op een acceptabel niveau te brengen. Dat dit niet de door hem gewenste gevolgen heeft hoeft geen betoog. P.G. Wodehouse (18 81-1975) schreef zo’n honderd romans en talloze korte verhalen. In ijzersterke plots zet Wodehouse met subtiele humor en een perfect gevoel voor nuance zijn personages neer in het Engeland van net voor de Eerste Wereldoorlog.

In zijn werk neemt hij het Victoriaanse Engeland vaak op de hak. De verhalen spelen zich af in landhuizen waar butlers waken over het welzijn van hun heer en waar klaplopers zoals Ukridge met mooie verhalen hun slag willen slaan. De kleding is deftig en gepast, met slobkous, wandelstok en hoge hoed.

Leonard Beuger vertaalde de laatste acht Ukridge verhalen die nog niet eerder in boekvorm verschenen zijn, in fris ‘modern dutch’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.G. Wodehouse - Avonturen van Ukridge