Sabine Leenhouts - Plan B

Schrijver:
Titel: Plan B
ISBN: 9789022997482
Uitgever: A.W. Bruna LeV.
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat doe je als je niet gelukkig meer bent in je werk of als je ontslagen wordt? Je stelt jouw plan B op en verandert je koers. Een dergelijke stap neem je nooit zomaar. Daar is lef voor nodig. Dit boek laat aan de hand van twintig inspirerende verhalen zien wat voor impact een rigoureuze carrièrewending op je leven kan hebben. Van het verzekeringswezen naar een carrière als cartoonist, van marktkoopman naar succesvol projectbegeleider in de bouw of van verpleger tot Nederlands beroemdste taartenbakker; het kan allemaal.
Ontdek hoe een zelfgekozen, maar soms ook noodgedwongen loopbaanverandering vooral veel energie geeft en vaak leidt tot een gelukkiger leven. Een inspirerend boek voor mensen met moed, doorzettingsvermogen en passie, op zoek naar meer balans, zingeving, uitdaging en plezier in het werk.
Met krachtige fotoportretten, bewerkt door kunstenares Lisette de Zoete.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.