Razan Al-Maghrabi - Vrouwen van de wind

Schrijver:
Titel: Vrouwen van de wind
ISBN: 9789044535280
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Vrouwen van de wind geeft Al-Maghrabi een intiem inkijkje in de levens van een groep vriendinnen in de Libische hoofdstad Tripoli: een onvoorspelbare stad waar de vrouwen leven, werken, samenkomen voor hun roddelsessies, en waar ze hun hart luchten en hun geheimen delen, die net zo verweven zijn met elkaar als de talloze steegjes van de stad. De Marokkaanse huishoudster Bahija spaart geld bij elkaar om een illegale boottocht naar Italiƫ te kunnen maken, in de hoop op een nieuw leven en een nieuwe toekomst. De mooie, getrouwde Yousra heeft een rits minnaars achter de hand voor als haar man op reis is. En dan is er de schrijfster, die zo graag een roman wil schrijven en in Bahija haar onderwerp vindt.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.