J.H. Brennan - Toegangen tot het astrale

Schrijver:
Titel: Toegangen tot het astrale
ISBN: 9789063783808
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1997 / 122 pagina's / Nederlands / 9789063783808
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het fenomeen 'uittreden', ook wel astrale projectie genoemd, is al eeuwenlang bekend. Dat dit met mysteriën omkleedde begrip vaak met gemengde gevoelens werd benaderd komt o.a. door de nooit wetenschappelijk verklaarde vraag wat precies het astrale lichaam is en hoe het zich samen met ons onderbewustzijn kan verplaatsen zonder gehinderd te worden door vaste materie.
Aangezien het onderwerp 'Hoe kan ik buiten mijzelf treden en astrale reizen maken?' velen aanspreekt, is astrale projectie in onze huidige samenleving ondertussen deel geworden van veel gebruikte technieken, zoals bijvoorbeeld meditatie en visualisatie, en heeft het een vaste plaats verworven tussen de traditionele esoterische disciplines.

Toegangen tot het Astrale bevat een aantal begrijpelijke concentratie- en visualisatie- oefeningen die het maken van zo'n astrale reis, oftewel het 'uittreden' voor iedereen mogelijk maken. De auteur maakt hierbij gebruik van vier belangrijke toegangen of disciplines die kunnen helpen het astrale vlak te bereiken: de vijf Tattwa-symbolen, de Tarot, de Kabbala en de I Ching. Door het gebruik van deze toegangen, die multicultureel zijn, slaat Brennan tevens een brug tussen oosterse en westerse disciplines en tradities.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.H. Brennan - Toegangen tot het astrale