Jan Ligthart en H. Scheepstra - Ligthart, Jan en Scheepstra, H.

Schrijver:
Titel: Ligthart, Jan en Scheepstra, H.-De wereld in!
ISBN: 9789024526826
Uitgever:
Bijzonderheden: De wereld in! van Jan Ligthart en H. Scheepstra, het vervolg op Het boek van Ot en Sien, Buurkinderen en Dicht bij huis, met tekeningen van Cornelis Jetses.  Talloze Nederlanders hebben aan de hand van Ot en Sien kennis gemaakt met de wereld van ...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De wereld in! van Jan Ligthart en H. Scheepstra, het vervolg op Het boek van Ot en Sien, Buurkinderen en Dicht bij huis, met tekeningen van Cornelis Jetses. 
Talloze Nederlanders hebben aan de hand van Ot en Sien kennis gemaakt met de wereld van Cornelis Jetses. Het Boek van Ot en Sien dat oorspronkelijk Nog bij moeder heette speelt in en om de huiskamer. In de vervolgdeeltjes laten de schrijvers Ligthart en Scheepstra het kind steeds meer van de wereld ontdekken. De nabije omgeving in Buurkinderen, het eigen land in Dicht bij huis, en daarna de rest van de wereld in De Wereld in!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Ligthart en H. Scheepstra - Ligthart, Jan en Scheepstra, H.-De wereld in!