L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Werp uw brood uit op het water

Schrijver:
Titel: Vogelaar, L.-Werp uw brood uit op het water
ISBN: 9789055515226
Uitgever:
Bijzonderheden: In Werp uw brood uit op het water vertelt L. Vogelaar over het Leven en werk van evangelist J. Kwantes van de evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeente te Alkmaar.   Evangelist Kwantes was een karakteristieke persoonlijkheid. Levendig ve...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Werp uw brood uit op het water vertelt L. Vogelaar over het Leven en werk van evangelist J. Kwantes van de evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeente te Alkmaar. 
 Evangelist Kwantes was een karakteristieke persoonlijkheid. Levendig vertelde hij over zijn contacten met de buitenkerkelijken en anderen die hij ontmoette. Hij benaderde hen met grote bewogenheid.
Kwantes was evangelist van 1969 tot 1986. Hij werkte vooral in Alkmaar, na het Belgische Merksem de tweede evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeeten.
In deze levensbeschrijving zijn veel voorvallen in zijn eigen woorden weergegeven. Binnen zijn kerkverband vergrootte Kwantes het draagvlak voor de evangelisatie, als taak en opdracht van de kerk.
Niet in eigen kracht: 'We moeten steeds weer opnieuw leren dat we slechts nietige middelen zijn in s'Heeren hand'.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Werp uw brood uit op het water