Matthew Henry - Henry, Matthew-Ouders uit de Bijbel (nieuw)

Schrijver:
Titel: Henry, Matthew-Ouders uit de Bijbel (nieuw)
ISBN: 9789462782570
Uitgever:
Bijzonderheden: Het dagboek Ouders uit de Bijbel is samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen aan de hand van de Bijbelverklaring van Matthew Henry.  In Ouders uit de Bijbel maken we kennis met bekende en minder bekende echtparen uit het Oude en Nieuwe Testament....
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het dagboek Ouders uit de Bijbel is samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen aan de hand van de Bijbelverklaring van Matthew Henry. 
In Ouders uit de Bijbel maken we kennis met bekende en minder bekende echtparen uit het Oude en Nieuwe Testament. Onder hen zijn ouders die vreugde aan hun kinderen beleven, maar ook ouders die verdriet hebben omdat hun kinderen afdwalen van God en Zijn dienst. De Heere Die Zelf het huwelijk heeft ingesteld, heeft deze levensgeschiedenissen en gezindsomstandigheden laten opnemen in Zijn Woord. Ze zijn tot onderwijs voor echtparen en ouders van alle tijden en alle plaatsen. Gods Woord veroudert nooit. Daarom zijn de praktische lessen in dit dagboek ook blijvend actueel.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Matthew Henry - Henry, Matthew-Ouders uit de Bijbel (nieuw)