Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Steven James - James, Steven-Vals geluk (nieuw)

Schrijver:
Titel: James, Steven-Vals geluk (nieuw)
ISBN: 9789029729208
Uitgever:
Bijzonderheden: Vals geluk van Steven James is een dystopische thriller die zich dertig jaar in de toekomst afspeelt, wanneer de wereld wordt beheersd door artificial intelligence. Vals geluk van Steven James is een dystopische thriller vol zingevingsvragen. Deze...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vals geluk van Steven James is een dystopische thriller die zich dertig jaar in de toekomst afspeelt, wanneer de wereld wordt beheersd door artificial intelligence.
Vals geluk van Steven James is een dystopische thriller vol zingevingsvragen. Deze pageturner leg je niet meer weg!
Dertig jaar in de toekomst. Mensen leven zij aan zij met Artificials, zeer geavanceerde robots die voor echte mensen kunnen doorgaan.
Als Kestrel Hathaway getuige is van een terroristische aanslag, wordt ze meegezogen in een wereld van samenzweringen die ze samen met Jordan, haar Artificial, probeert te ontmaskeren. In hun race tegen de klok stelt Jordan een vraag die een Artificial niet zou mogen stellen… en zet daarmee alles op het spel.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steven James - James, Steven-Vals geluk (nieuw)