Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jana Kelley - Kelley, Jana-Deur naar de vrijheid (nieuw)

Schrijver:
Titel: Kelley, Jana-Deur naar de vrijheid (nieuw)
ISBN: 9789033802331
Uitgever:
Bijzonderheden: Deur naar de vrijheid van Jana Kelley is het zelfstandig te lezen vervolg op haar eerdere roman Zij aan zij; beide romans zijn geïnspireerd door waargebeurde verhalen.  In het stoffige Soedan heeft Mia, die haar kinderen opvoedt in een islamitis...
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deur naar de vrijheid van Jana Kelley is het zelfstandig te lezen vervolg op haar eerdere roman Zij aan zij; beide romans zijn geïnspireerd door waargebeurde verhalen. 
In het stoffige Soedan heeft Mia, die haar kinderen opvoedt in een islamitische omgeving, geleerd om haar christelijke geloof vrijmoedig te delen. Ondertussen probeert Rania, de dochter van een rijke Soedanese Arabier, de reden te achterhalen van de plotselinge verdwijning van haar zus. Heeft Mia misschien antwoorden? Beide vrouwen ontdekken al snel dat ze door hun eigen deur naar vrijheid moeten wandelen – de vrijheid die alleen te vinden is in volkomen vertrouwen op Gods soevereiniteit, in plaats van menselijke zekerheid.
Deur naar de vrijheid opent de ogen van lezers voor hedendaagse vervolging en het leven van moslims in Soedan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jana Kelley - Kelley, Jana-Deur naar de vrijheid (nieuw)