J.F. van der Poel - Poel, J.F. van der-Pijn uit het verleden

Schrijver:
Titel: Poel, J.F. van der-Pijn uit het verleden
ISBN: 9789024288670
Uitgever:
Bijzonderheden: Pijn uit het verleden van J.F. van der Poel is een omnibus die de volgende romans bevat: Vlucht voor de werkelijkheid, Verboden liefde en Volk zonder land. Vlucht voor de werkelijkheid is het verhaal van Bernhard Cantar, directeur-eigenaar van de ...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Pijn uit het verleden van J.F. van der Poel is een omnibus die de volgende romans bevat: Vlucht voor de werkelijkheid, Verboden liefde en Volk zonder land.
Vlucht voor de werkelijkheid is het verhaal van Bernhard Cantar, directeur-eigenaar van de bekende Cantar Sigarenfabriek. Door het faillissement van zijn bedrijf raakt Berhard aan lager wal en verdrinkt hij zijn verdriet.
In Verboden liefde leert boerenzoon Henk Berenhal door zijn huwelijk met Linda pas de ware liefde kennen. Hij is eerlijk tegenover zijn vrouw en zij weet dat jaren daarvoor hij een 'verboden liefde' heeft gekend en hij ergens een zoon heeft. De gedachte daarover wil Henk het liefst zo ver mogelijk bij zich wegzetten, maar dat lukt hem maar niet. Twintig jaar later wordt Henk, met deze misstap opnieuw wordt geconfronteerd. Zigeuners zijn reizigers, altijd onderweg en waar hun wagen staat en ze hun brood kunnen verdienen, daar is hun vaderland. Volk zonder land vertelt het aangrijpende verhaal van de zigeunerfamilie Spudo ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.F. van der Poel - Poel, J.F. van der-Pijn uit het verleden