Kaiser Irani - (Vimala Thakar) - Avadhoot of Arbudachal - biogr

Schrijver:
Titel: Avadhoot of Arbudachal - biography of -Vimala Thakar -
Taal: Engels
Uitgever: Prabhat Printing Works - India
Bijzonderheden: 416 pages, in a very good condition
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Vimala Thakar is and was a very modern Mystic Woman, very similar to J.Krishnamurti. She wrote beautiful small booklets on the various topics of Meditation.

Bospark uit Nunspeet

particulier
De boeken zijn ook af te halen op lokatie in Bilthoven, dan vervallen uiteraard de verzendkosten.
In Nederland wordt de bestelling standaard met "track and trace" verzonden met PostNL. Brievenbuspakje €4,60 (2 grote boeken passen meestal in 1 pakket) of Pakket €6,95 (onbeperkt aantal boeken).
Nadat je besteld hebt, ontvangt je een automatisch bericht van boekwinkeltjes. Binnen 3 werkdag ontvangt u van mij een email met de bevestiging, het totaalbedrag inclusief verzendkosten en de bankgegevens.
Verzending geschiedt direct na ontvangst van de betaling van de bestelling + de verzendkosten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaiser Irani - (Vimala Thakar) - Avadhoot of Arbudachal - biography of -Vimala Thakar - Kaiser Irani - (Vimala Thakar) - Avadhoot of Arbudachal - biography of -Vimala Thakar -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bospark

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bospark
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bospark een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bospark vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bospark kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.