Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Visser. Aart. Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het V

Schrijver:
Titel: Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bredewold. Wezep.
Bijzonderheden: 1993, 4e druk, 195 pagina's, softcover, formaat: A4. Conditie: In goede staat. Zie foto's.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Bij het aanschaffen van dit stuk Noord Veluwse Verzetsgeschiedenis zult u met vele anderen en de schrijver van deze introductie zeker de vraag gesteld hebben: wat voor zin en nut heeft het zo laat of zo lang na de Tweede Wereldoorlog nog deze publicatie te brengen.
De verzetsmensen en landgenoten, die spontaan hulp hebben verleend gedurende de donkere bezettingsjaren aan onderduikers en allen die zich inspanden het Nazi-geweld te vernietigen, hebben na de bevrijding met de gedachte geleefd, dat de gruwelijke oorlogsomstandigheden in de toekomst voor Europa voor eeuwig verleden tijd zouden zijn. Zodoende beschouwden wij de bezettingstijd als een voorgoed afgesloten periode en wilden wij de herinnering daaraan voor ons zelf houden!
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe. Visser. Aart.  Illustraties, en omslag van Nico Bulder. - Het Verscholen Dorp. Verzet en onderduikers op de Veluwe.