Van Grinsven - Zuid-Limburg E.O.

Schrijver:
Titel: Zuid-Limburg E.O.
ISBN: 9789058978868
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Populair vakantiegebied nu in de succesvolle 1000-Plekken-reeks Reisgids en geschiedenisboek, overzicht van feiten, praktische informatie en onverwachte weetjes. Nieuw deel in de succesvolle 1000-Plekken-reeks over het populaire vakantiegebied Zuid-Limburg en omstreken. Bevat informatie over Zuid-Limburg en een klein stukje over de grens highlights in Duitsland, België en Midden-Limburg die veel door Limburgse vakantiegangers worden bezocht. Over groene heuvels met hellingbossen, holle wegen, meanderende riviertjes, Bourgondische steden, gezellige kroegen, bijzondere musea, markten en monumenten, parken, pleinen en nog veel meer.
Een stukje buitenland in eigen land, zo mag je Zuid-Limburg wel noemen. Alles is hier anders dan anders. Er zijn groene heuvels met hellingbossen, holle wegen en meanderende riviertjes, planten en dieren die je nergens anders in Nederland tegenkomt en Bourgondische steden met een warm kloppend hart. Als bezoeker heb je het hier voor het uitkiezen het aanbod aan culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden is ronduit overweldigend. Deze gids zet 200 juweeltjes in de schijnwerpers en staat vol feiten, praktische informatie en onverwachte weetjes.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Grinsven - Zuid-Limburg E.O.