Jussi Adler-Olsen - De fazantenmoordenaars / druk Heruitgave

Schrijver:
Titel: De fazantenmoordenaars / druk Heruitgave
ISBN: 9789044621983
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: 5e druk september 2010
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De fazantenmoordenaars' is het tweede deel in de populaire serie 'Afdeling Q' geschreven door Jussi Adler-Olsen. Het boek is een heruitgave van de oorspronkelijke versie en is een spannende thriller die zich afspeelt in Denemarken.

Het verhaal begint wanneer inspecteur Carl Mørck, hoofd van Afdeling Q, een speciale afdeling die onopgeloste zaken onderzoekt, een oude zaak toegewezen krijgt. Het gaat om de moord op twee jonge broers, die jaren geleden plaatsvond in een vakantiehuisje. De zaak werd destijds afgesloten als een tragisch ongeluk, maar Mørck vermoedt dat er meer aan de hand is.

Terwijl Mørck en zijn assistent Assad de zaak heropenen, ontdekken ze al snel dat er een verband is met een groep rijke en invloedrijke mannen, die bekend staan als 'de fazantenmoordenaars'. Deze mannen organiseren jaarlijks jachtpartijen waarbij ze op fazanten schieten, maar er gaan geruchten dat ze ook betrokken zijn bij andere duistere activiteiten.

Terwijl Mørck en Assad dieper graven, worden ze geconfronteerd met corruptie, machtsmisbruik en een web van leugens. Ze komen steeds dichter bij de waarheid, maar ze beseffen al snel dat ze niet de enigen zijn die geïnteresseerd zijn in het oplossen van de zaak. Er zijn mensen die er alles aan zullen doen om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt.

'De fazantenmoordenaars' is een meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Adler-Olsen weet een spannende en mysterieuze sfeer te creëren, waarbij hij de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. De personages zijn goed uitgewerkt en hebben elk hun eigen unieke persoonlijkheden, waardoor ze tot leven komen op de pagina's.

Het boek behandelt ook thema's als corruptie, macht en de duistere kant van de samenleving. Adler-Olsen weet deze thema's op een indringende manier te verweven in het verhaal, waardoor het boek meer is dan alleen een spannende thriller.

'De fazantenmoordenaars' is een boek dat zowel liefhebbers van thrillers als liefhebbers van literatuur zal aanspreken. Het combineert spanning en actie met diepgang en maatschappelijke kritiek. Met zijn vlotte schrijfstijl en goed doordachte plot weet Adler-Olsen de lezer tot het einde toe te boeien.

Kortom, 'De fazantenmoordenaars' is een uitstekende thriller die de lezer meesleept in een spannend en intrigerend verhaal. Het is een boek dat je niet kunt wegleggen en dat je nog lang bij zal blijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.