Koning , Sabine . [ isbn 9789046822067 ] 0623 - Reishonger . (

Schrijver:
Titel: Reishonger . ( Een reis rond de wereld in 65 recepten . ) In Reishonger neemt Sabine Koning van OhMyFoodness.nl je aan de hand van haar favoriete internationale recepten mee op een culinaire wereldreis. Van over the top Amerika en -
ISBN: 9789046822067
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 0623 - 1e dr 2017 - 208 p - 760 gr - 20x25,1 cm - 2,3 cm dik .
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- en mysterieus Japan naar eetstalletjes in Bangkok en de skipistes in Oostenrijk. De persoonlijke reisverhalen, -foto’s en –tips zorgen ervoor dat je direct een vliegticket wilt boeken. Niet zo reislustig ingesteld? De gerechten halen de wereld heel makkelijk naar jouw keuken. Zoals we bovendien van Sabine gewend zijn, zijn alle recepten super toegankelijk en niet moeilijk uit te voeren. Of je de wereld nou écht bereist, of alleen in je keuken, dit kookboek mag in niemands collectie ontbreken.

Zes jaar geleden publiceerde Sabine Koning, foodblogger van het eerste uur haar eerste kookboek: het Guilty Pleasures kookboek. Inmiddels, drie boeken verder, heeft Sabine zich ontpopt tot foodstylist en -fotograaf en voorziet ze nog altijd dagelijks lezers van Ohmyfoodness.nl van receptinspiratie. Mede door de populaire Fastfood Friday-rubriek op haar blog staat Sabine bekend als koningin van de guilty pleasures.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koning , Sabine . [ isbn 9789046822067 ] 0623 - Reishonger . ( Een reis rond de wereld in 65 recepten . ) In Reishonger neemt Sabine Koning van OhMyFoodness.nl je aan de hand van haar favoriete internationale recepten mee op een culinaire wereldreis. Van over the top Amerika en  - Koning , Sabine . [ isbn 9789046822067 ] 0623 - Reishonger . ( Een reis rond de wereld in 65 recepten . ) In Reishonger neemt Sabine Koning van OhMyFoodness.nl je aan de hand van haar favoriete internationale recepten mee op een culinaire wereldreis. Van over the top Amerika en  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.