Chris Hayward - Als Een Stroom Die Schoonspoelt

Schrijver:
Titel: Als Een Stroom Die Schoonspoelt
ISBN: 9789063534516
Uitgever: Royal Jongbloed
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Als een stroom die schoonspoelt' voorziet Chris Hayward u van het benodigde gereedschap om in de plaatselijke gemeente een effectieve, betrouwbare bevrijdingsbediening in te stellen, die gevangen zielen zal bevrijden en Gods plannen in afzonderlijke levens zal bevorderen. Aanvankelijk maakte de bevrijdingsbediening onderdeel uit van elke plaatselijke gemeente. Maar ergens onderweg heeft de Kerk zich uit deze essentiële bediening teruggetrokken. De opkomst van het humanisme en seculiere zelfhulpprogramma's, met de hardnekkige overtuiging dat iedere persoon in staat is zichzelf te veranderen, heeft ervoor gezorgd dat bevrijdingsbediening werd afgedaan als iets voor bijgelovigen en onwetenden.
toon volledige tekst


Maar zaligmakend geloof is ons niet alleen gegeven opdat we geboren worden tot nieuw leven door Gods rechtvaardigende genade, maar ook om ons door zijn verlossende genade te bevrijden van de rest van de kracht van de zonde. Dit boek wil ons daarom helpen ten volle te beseffen wat Hij ons gegeven heeft.
Waar het om gaat is discipelschap: dat mensen die de Redder kennen, leren hoe ze de vijand kunnen overwinnen en vervolgens anderen laten zien hoe zij hun geloof in Jezus in overeenstemming kunnen brengen met de vrijheid die Hij aan het kruis voor hen bewerkt heeft.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chris Hayward - Als Een Stroom Die Schoonspoelt