John Grisham - Rogue Lawyer

Schrijver:
Titel: Rogue Lawyer
ISBN: 9781473623651
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 18,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Rogue Lawyer' is geschreven door John Grisham, een bekende Amerikaanse auteur van juridische thrillers. Het verhaal draait om Sebastian Rudd, een onconventionele advocaat die bekend staat als de 'Rogue Lawyer' vanwege zijn onorthodoxe methoden en zijn bereidheid om de meest controversiële cliënten te verdedigen.

Sebastian Rudd is geen typische advocaat. Hij heeft geen kantoor, geen partners en geen vaste cliënten. In plaats daarvan werkt hij vanuit een gepantserde bestelwagen, gewapend met een laptop en een gewapende bodyguard. Hij neemt zaken aan die andere advocaten liever vermijden, zoals moordenaars, verkrachters en drugsdealers. Hij is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en zijn cliënten te verdedigen, ongeacht hoe onpopulair ze zijn.

Het boek volgt Rudd terwijl hij verschillende zaken behandelt, elk met zijn eigen complexiteit en gevaar. Hij verdedigt een man die beschuldigd wordt van moord, maar beweert onschuldig te zijn. Hij neemt het op tegen een machtige drugsbaron die zijn cliënt bedreigt. Hij verdedigt een tienermeisje dat beschuldigd wordt van het vermoorden van haar ouders. En hij raakt betrokken bij een zaak waarin een corrupte politieagent betrokken is.

Terwijl Rudd de zaken aanpakt, wordt hij geconfronteerd met talloze obstakels en bedreigingen. Hij moet omgaan met vijandige rechters, corrupte politieagenten en gewelddadige criminelen. Hij moet slim en creatief zijn om zijn cliënten te beschermen en de waarheid aan het licht te brengen.

'Rogue Lawyer' is een spannende juridische thriller die de lezers meesleept in de wereld van de onderwereld en het rechtssysteem. Het boek biedt een kijkje in de duistere kant van de samenleving en de complexiteit van het Amerikaanse rechtssysteem. Grisham weet de spanning op te bouwen en de lezers te verrassen met onverwachte wendingen en onthullingen.

Het boek verkent ook de ethische dilemma's waarmee advocaten worden geconfronteerd en de dunne lijn tussen goed en kwaad. Sebastian Rudd is een intrigerend personage dat worstelt met zijn eigen demonen en zijn eigen interpretatie van gerechtigheid heeft. Hij is bereid om tot het uiterste te gaan om zijn cliënten te verdedigen, zelfs als dat betekent dat hij de wet moet overtreden.

'Rogue Lawyer' is een meeslepende en boeiende thriller die de lezers op het puntje van hun stoel houdt. Het is een must-read voor liefhebbers van juridische fictie en fans van John Grisham. Met zijn scherpe dialogen, gelaagde personages en meeslepende plot, is dit boek een echte pageturner die je niet kunt neerleggen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.