Jan Costin Wagner - Licht in een donker huis

Schrijver:
Titel: Licht in een donker huis
ISBN: 9789059363656
Uitgever: Cossee, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De moord op een zwaargewonde vrouw stelt de politie in het Finse Turku voor meerdere raadsels. Wie sluipt er een ziekenhuis binnen om een comapatiënte te doden? En wat is dat voor een moordenaar, die op de lakens van zijn slachtoffer slechts een enkel spoor achterlaat: een substantie die alleen met veel moeite te identificeren valt als traanvocht?
Eigenlijk moet Kimmo Joentaa al zijn energie steken in het oplossen van deze zeldzame misdaad, maar hij heeft op dit moment een dwingender zorg. Larissa, de vrouw die onverwachts weer een beetje kleur in zijn weduwnaarsleven bracht, is verdwenen zonder een spoor achter te laten.
Terwijl de dader buiten Turku meer slachtoffers maakt, komt Joentaa op zijn zoektocht naar de moordenaar in een klein dorpje terecht. Hij stuit daar op een donker verhaal van een zomer vele jaren terug. Een onverwacht teken van leven van Larissa zet hem op het spoor van de moordenaar.
Licht in een donker huis is een roman die met de geraffineerde middelen van een thriller een aangrijpend verhaal vertelt over liefde en wraak, over het verlangen naar verlossing, en over de kracht waarmee het leven de dood soms tegemoet treedt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Costin Wagner - Licht in een donker huis