Berendt, J. - Middernacht in de tuin van goed en kwaad / druk H

Schrijver:
Titel: Middernacht in de tuin van goed en kwaad / druk Heruitgave
ISBN: 9789041701534
Uitgever: Muntinga B.V., Uitgeverij Maarten
Bijzonderheden: pocket in uitstekende staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
De bekoring van Savannah

John Berendt wordt op slag verliefd op Savannah, een zonnige, lommerrijke en zo op het oog rustige havenstad in het zuiden van de Verenigde Staten, waar de grandeur uit vroeger tijden is hersteld. Hij besluit zich hier voor een deel van het jaar te vestigen en leert een reeks kleurrijke excentriekelingen kennen: Jim Williams, de nouveau riche antiekhandelaar met een passie voor jongens en nazi-parafernalia; Emma Kelly, de grote, zwarte vrouw bijgenaamd 'de dame van de zesduizend liedjes'; Luther Driggers, de uitvinder van de vlooienband, die voldoende gif in huis heeft om de hele bevolking om te brengen; Lady Chablis, de luidruchtige, zwarte transseksueel en Joe Odom, pianist, jurist, bareigenaar en vooral 'handige jongen'.

De stad wordt opgeschrikt als Jim Williams 'uit zelfverdediging' zijn aantrekkelijke, maar lastige protégé neerschiet. Voor het eerst in de geschiedenis van Savannah, waar dergelijke zaken altijd onderling en netjes 'geregeld' worden, wordt een man vier keer voor dezelfde moord aangeklaagd. Hij zoekt niet alleen hulp van dure advocaten, maar ook van de voodoo-priesteres Minerva. Echter, wie de bal kaatst en de medewerking van bovennatuurlijke krachten inroept, moet hem terug verwachten ...

Middernacht in de tuin van goed en kwaad, is een sublieme en verleidelijke leeservaring. Briljant geconstrueerd en meesterlijk geschreven wordt dit meeslepende portret van een zeer bekoorlijk stadje beslist een klassieker!

Een fenomenaal debuut dat al meer dan een jaar op de Amerikaanse
bestsellerlijsten prijkt!
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berendt, J. - Middernacht in de tuin van goed en kwaad / druk Heruitgave

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.