R.c. Gorter - Opgebrand en uitgeboord ?

Schrijver:
Titel: Opgebrand en uitgeboord ?
ISBN: 9789035224155
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het tandartentekort wordt de komende haren een steds nijpender probleem. Het appèl op de individuele beroepsbeoefenaar zal alleen maar groter worden en dit geeft reden tot zorg. Werkstress en burn-out vormen daarbij een reëel risico.

In opgebrand en uitgeboord? gaat de auteur, dr. R.C. Gorter, in op de onderwerpen werkstress en burn-out zoals die juist in de tandartspraktijk een rol kunnen spelen. Daarbij gaat Gorter bewust weinig in op onderzoekresutaten, maar geeft hij zoveel mogelijk praktische handreikingen aan de individuele lezer. Naast achtergrondinformatie over de specifieke valkuilen in het beroep van tandarts, worden vooral veel adviezen aangereikt. Ook kan de lezer verschillende zelftests uitvoeren die een eerste indicatie geven over de mate van ervaren stress.

Deze aflevering uit de reeks praktische tandheelkunde, waarin nu eens niet de patiënt maar de tandarts zelf centraal staat, is een abslute mist voor de beroepsneoefenaar in Nederland en Vlaanderen. Maar, ook voor de student tandheelkunde biedt de tekst houvast om na te denken over wat te doen ter preventie van burn-out.

Hoewel iets anders van iozet in vergelijking met de andere delen uit de reeks, heeft opgebrand en uitgeboord? een duidelijk praktische benadering. Werkstress en burn-out zijn geen zaken die gegarrandeerd voorkomen kunnen worden, daarvoor is de materie een te complex samenspel tussen individu en omgeving. De handvatten die de tandarts worden aangereikt kunnen echter wel degelijk bijdragen aan het blijven vinden van voldoening in de tandartsenpraktijk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R.c. Gorter - Opgebrand en uitgeboord ? R.c. Gorter - Opgebrand en uitgeboord ?