Aston , Maxine C. [ isbn 9789057122996 ] 4516 - Werken aan je A

Schrijver:
Titel: Werken aan je Asperger-relatie. ( Praktische tips en adviezen. )Het Asperger-syndroom heeft invloed op de basisvoorwaarden voor een goede relatie: inlevingsvermogen, wederzijds begrip en communicatie. In een Asperger-relatie lopen beide partners -
ISBN: 9789057122996
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuwezijds b.v.
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 0723 - 1e dr 2009 - 141 p - 280 gr .
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- daarom vaak tegen problemen en misverstanden aan.

Lijkt het af en toe of jij en je partner van twee verschillende planeten komen? Worden jouw behoeften en gevoelens niet herkend? Voel je je vaak bekritiseerd door je partner?

In Werken aan je Asperger-relatie vind je adviezen, praktische tips en concrete invuloefeningen om deze problemen op te lossen. Aan bod komen:
- voorkomen van miscommunicatie
- omgaan met vrienden en familie
- elkaars behoeften begrijpen
- seksualiteit
- samen de kinderen opvoeden
- inrichten van het gezinsleven
- prioriteiten stellen

Dit werkboek is de perfecte leidraad om samen - al dan niet met een relatietherapeut - je relatie te verbeteren.

Maxine C. Aston is een Britse relatieconsulent voor mensen met Asperger-syndroom Eerder verscheen van haar bij Nieuwezijds Als je partner Asperger-syndroom heeft.

Over Als je partner Asperger-syndroom heeft:
'Ik beveel het boek van harte aan aan eenieder die iets te maken heeft met onze medemens met Asperger!' - Engagement met autisme


Een werkboek voor mensen die leven met een partner met het Asperger-syndroom (AS), een vorm van autisme. Het voorwoord beschrijft het aantrekkelijke (fysiek, attent, aardig, rustig enzovoort) van mensen met deze gedragsafwijking; zij vallen weer voor mensen die veel begrip kunnen opbrengen voor hun problemen. Bij het begin van de relatie is nog moeilijk te zeggen welke problemen kunnen ontstaan. Het AS beinvloedt een aantal elementaire vereisten voor het aangaan of in stand houden van een relatie. Het kan van invloed zijn op het vermogen om emoties te uiten. Met AS besef je niet wat de ander mist. Dit instructieve boek biedt een programma om beter begrip voor elkanders verschillen te krijgen en tot verbetering van gedrag en relatie te komen. Je zult eerst moeten snappen waarom het misliep. Dan komen er handige adviezen, oefeningen en regels wanneer en op welke wijze belangrijke boodschappen of mededelingen gezegd moeten worden. Daarnaast geheugensteuntjes om boodschappen te onthouden. De werkbladen zijn handig om bijvoorbeeld met kleurkaarten te werken (rood is boos), huisregels op te stellen, besef van tijd te krijgen en prioriteiten te leren stellen. Uiteindelijk is de bedoeling van dit goede boek om van je verschillen een succes te maken. Met een aantal invuloefeningen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aston , Maxine C. [ isbn 9789057122996 ] 4516 - Werken aan je Asperger-relatie. ( Praktische tips en adviezen. )Het Asperger-syndroom heeft invloed op de basisvoorwaarden voor een goede relatie: inlevingsvermogen, wederzijds begrip en communicatie. In een Asperger-relatie lopen beide partners -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.