Kimiko Barber, Hiroki Takemura - Sushi

Schrijver:
Titel: Sushi
ISBN: 9781405373388
Uitgever: Dorling Kindersley Ltd
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 22,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Master sushi making at home - delicious results for minimal effort Sushi: Taste and Technique is the quintessential book for any sushi lover telling you all you need to know about this delicious and healthy cuisine. From makizushi and hand rolls to vegetarian versions, master techniques and learn trade secrets from Hiroki Takemura, previously head chef at London's Nobu, and Asian fusion specialist Kimiko Barber. Discover how to locate the freshest ingredients, use the right equipment and appreciate the art of sushi making. Step by steps and beautiful photographs demonstrate how you can make sushi at home with minimal effort using authentic and foolproof techniques that succeed every time. The book also includes a handy fish identification guide detailing over 20 kinds of fish and shellfish and how to prepare them. And for those more interested in eating, there are also essential tips on sushi etiquette. Elegant, compact yet comprehensive: Sushi: Taste and Technique is a must for anyone serious about sushi.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kimiko Barber, Hiroki Takemura - Sushi