Ineke Schaper - Doen vanuit zijn

Schrijver:
Titel: Doen vanuit zijn
ISBN: 9789081867306
Taal: Nederlands
Uitgever: Multilibris, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2012 / 239 pagina's / Nederlands / 9789081867306
Prijs: € 55,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Doen vanuit Zijn' staat voor alles wat je doet om je doelen te realiseren en voor de energie waarmee je dat doet. Het boek biedt je een hulpmiddel om je een nieuw perspectief aan te reiken bij het vinden van je eigen antwoorden en het creeren van nieuwe, verrijkende ervaringen.
Hoe kun je je vrij bewegen in het veld van onbegrensde mogelijkheden en je dromen waarmaken? Dat is waar Doen vanuit Zijn over gaat, over innerlijk leiderschap en voor alles wat je doet om je doelen te realiseren en voor de energie waarmee je dat doet. Als de energie stroomt, klopt de vorm die er uit ontstaat. Als de energie stagneert, brokkelen bestaande vormen af en het ontstaan van nieuwe vormen vlot niet. In plaats van verbonden, voel je je afgescheiden en je bereikt niet wat je wilt.
Meestal gaan we dan sleutelen aan de vormen, we gooien er nog een schepje bovenop, gaan (nog) harder werken, het "anders' en "beter' doen terwijl het veel effectiever en constructiever is om eerst de energie weer te laten stromen. Dat betekent pas op de plaats maken, even gas terug nemen en ervaren wat de stagnatie van energie veroorzaakt. Vaak wijst de nieuwe vorm zich daarna vanzelf. We voelen ons weer verbonden, het leven stroomt weer .

Een verhelderend, inspirerend doe-boek over hoe je je ware aard kunt ontdekken en je potentieel als mens volledig kunt ontwikkelen!
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ineke Schaper - Doen vanuit zijn