Epstein, G. - Visualiserend genezen

Schrijver:
Titel: Visualiserend genezen
ISBN: 9789020259803
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004, paperback ingoedestaat, 21x13,5 cm Nederlands Paperback 9789020259803 216 pagina's
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Het gegeven dat lichaam en geest elkaar wederzijds beïnvloeden is - ook in de reguliere, medische wereld - inmiddels al jaren een geaccepteerd uitgangspunt. Minder vanzelfsprekend is het voor velen die invloed bewust en op een positieve wijze te gebruiken om ons lichamelijk welzijn te verbeteren en onszelf van bepaalde aandoeningen te genezen, Dit is nu precies wat arts en psychiater Epstein beoogt met de in dit boek gepresenteerde methode van creatieve visualisatie. Epstein constateerde dat het in veel gevallen mogelijk was door middel van visualisatie allerlei kwalen, van minder ernstige tot levensbedreigende volledig te genezen. Meer dan vijfenzeventig verschillende visualisatie-oefeningen staan de patiënt ter beschikking, waarmee bil uiteenlopende aandoeningen als allergieën, verkoudheid, rugklachten, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, reuma, hartziekten en zelfs kanker en aids te lijf kan gaan. De oefeningen kosten weinig tijd (1 - 5 minuten) en zijn eenvoudig toe te passen. Het boek bevat daarnaast visualisatieoefeningen die niet op een specifiek probleem gericht zijn, maar ons algehele lichamelijke en geestelijke welzijn ten goede komen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Epstein, G. - Visualiserend genezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.