Fritjof Capra - Het keerpunt

Schrijver:
Titel: Het keerpunt
ISBN: 9789025469184
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de voornaamste vraagstukken van onze tijd - kanker, misdaad, vervuiling, kernkracht, inflatie, het energietekort - ligt één en hetzelfde krachtenspel ten grondslag. We leven in een tijd van verandering die dramatisch en vol gevaren is, een keérpunt voor onze planeet in haar geheel. We hebben een nieuwe visie op de werkelijkheid nodig, een visie die het mogelijk maakt dat de krachten die onze wereld omvormen samenstromen in een positieve beweging voor sociale verandering. , wetenschapper van naam, geeft ons die visie, een holistisch paradigma van wetenschap en geest.
'Dit prachtige en doordachte boek is een onmisbare gids voor een ieder die zich vragen stelt over de plaats van wetenschap en metawetenschap in onze huidige cultuur. Degenen die De Tao van Fysica waardeerden moeten niet gewoon een vervolg daarop verwachten; dit boek heeft een veel ambitieuzere opzet.
Het is een poging een hele wereldbeschouwing te ontwikkelen vanuit het standpunt van een toegewijde en ervaren fysicus, die bovendien midden in de Noordamerikaanse cultuur staat ... en het is een poging die slaagt.
Het is buitengewoon gedetailleerd en grondig in de manier waarop het zowel de conventionele als de alternatieve benaderingen omvat van een breed scala van onderwerpen, lopend van ecologie via geneeskunde en psychologie tot economie. Het is wetenschappelijk verantwoord maar leest heel gemakkelijk.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fritjof Capra - Het keerpunt