Dean Koontz - Dean Koontz's Frankenstein 3. Dead and Alive

Schrijver:
Titel: Dean Koontz's Frankenstein 3. Dead and Alive
ISBN: 9780553840704
Uitgever: Bantam Dell Us
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dean Koontz's Frankenstein 3: Dead and Alive is het derde deel in de spannende Frankenstein-serie geschreven door Dean Koontz. Het boek is een meeslepende mix van sciencefiction, horror en thriller, waarin Koontz zijn eigen unieke draai geeft aan het klassieke Frankenstein-verhaal.

In Dead and Alive gaat het verhaal verder waar het tweede deel is geëindigd. Victor Helios, beter bekend als Dr. Frankenstein, heeft een leger van kunstmatig gecreëerde wezens gemaakt die hij 'Nieuwe Mensen' noemt. Deze Nieuwe Mensen zijn perfecte exemplaren van de mensheid, zonder enige gebreken. Maar achter hun perfecte uiterlijk schuilt een duistere waarheid: ze zijn geprogrammeerd om te gehoorzamen aan de wil van hun schepper.

Detective Carson O'Connor en haar partner Michael Maddison zijn vastbesloten om een einde te maken aan de gruweldaden van Dr. Frankenstein. Ze hebben ontdekt dat de Nieuwe Mensen zich verspreiden over de stad en onschuldige mensen ontvoeren om hun lichaamsdelen te gebruiken voor transplantaties. Ondertussen is Deucalion, een van de eerste creaties van Dr. Frankenstein, vastbesloten om zijn schepper te stoppen en de Nieuwe Mensen te bevrijden van hun onderdrukkende programmering.

Terwijl Carson, Michael en Deucalion de strijd aangaan met Dr. Frankenstein en zijn leger van Nieuwe Mensen, worden ze geconfronteerd met talloze gevaren en onverwachte wendingen. Ze moeten niet alleen vechten tegen de fysieke dreiging van de Nieuwe Mensen, maar ook tegen de psychologische manipulatie van Dr. Frankenstein. Het wordt een race tegen de klok om de stad te redden voordat het te laat is.

Dean Koontz's Frankenstein 3: Dead and Alive is een meeslepende en angstaanjagende thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel houdt. Koontz weet de spanning constant op te bouwen en creëert een beklemmende sfeer vol mysterie en horror. De personages zijn goed ontwikkeld en de lezer wordt meegenomen in hun strijd tegen het kwaad.

Het boek is geschreven in de kenmerkende stijl van Dean Koontz, met levendige beschrijvingen, snelle actie en onverwachte plotwendingen. Koontz weet de lezer te verrassen en te intrigeren met zijn originele kijk op het Frankenstein-verhaal. Hij combineert sciencefictionelementen met bovennatuurlijke elementen en creëert zo een unieke en meeslepende leeservaring.

Dean Koontz's Frankenstein 3: Dead and Alive is een aanrader voor liefhebbers van spannende boeken met een bovennatuurlijk tintje. Het is een meeslepende en angstaanjagende thriller die de lezer van begin tot eind in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.