Anders Roslund, Borge Hellstrom - Het Meisje Onder De Straat

Schrijver:
Titel: Het Meisje Onder De Straat
ISBN: 9789044512571
Uitgever: De Geus Spanning
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als ook maar de helft waar is, dan stel ik voor dat iemand dit boek naar het ministerie van Sociale Zaken en Gezondheid stuurt. Krachtig en effectief, je kunt het niet wegleggen.’ – Aftonbladet
Wanneer er plotseling drieënveertig Roemeense straatkinderen op het Zweedse politiebureau staan en er tegelijkertijd in de kelder van een ziekenhuis het verminkte lijk van een vrouw wordt gevonden, worden commissaris Ewert Grens en zijn collega’s in een razend tempo een nachtmerrie in gesleurd die hen naar de wereld onder het straatasfalt voert. Een wereld die je je nauwelijks kunt voorstellen, maar waar voormalig psychiatrische patiënten, verslaafden en zelfs kinderen huizen. Wanneer het putdeksel is gelicht, worden onze zogenaamde welvaartsstaat, verantwoordelijkheid en solidariteit dringend en razend spannend aan de kaak gesteld.
Het meisje onder de straat is de vierde thriller van het prijswinnende duo Anders Roslund (1961)en Börge Hellström (1957). Het duo staat garant voor spanning van de bovenste plank en baseert zich op actuele morele kwesties. Eerder verschenen de uitermate succesvolle en spraakmakende politieromans Vaderwraak, Kluis 21 en De uitlevering.
‘Zo nu en dan komt er een thriller voorbij die zo goed is dat geen enkel rijtje superlatieven de kwaliteit ervan voldoende recht doet. Dan rest niets anders dan het boek aanschaffen en lezen.’ – Elvin Post in Algemeen Dagblad (over De uitlevering
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anders Roslund, Borge Hellstrom - Het Meisje Onder De Straat