Wim Lintsen - God & Natuur

Schrijver:
Titel: God & Natuur
ISBN: 9789081519915
Uitgever: God-Natuur
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 12,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De lezer maakt in dit boek op een bijzondere wijze kennis met twee oerbegrippen uit onze cultuur: God en Natuur. Ze staan voor eeuwenoud gedachtegoed, dat nog lang niet is uitgewerkt. Echter, wat kunnen we er vandaag de dag mee? Moeten we niet kiezen tussen God en natuur? Of kunnen we ze beide behouden? Maar hoe?
Het boek GOD & NATUUR wil inspireren. Er is behoefte aan een eigentijdse dialoog tussen wetenschap en religie: waarbij wetenschap staat voor feiten en theorieën, en religie voor emoties en zingeving. De dialoog kan beginnen zodra het verhaal van de Natuur de centrale plaats krijgt die het verdient.
De volgende stap is het ervaren van diepe gevoelens in reactie op het verhaal van de Natuur. In elf dialogen wordt dit tot uitdrukking gebracht. Naast de taal der feiten klinkt ook de taal van God, die bij uitstek emotioneel, spiritueel en persoonlijk van aard is.
Het boek neemt de lezer mee op een avontuurlijke reis door het grensgebied tussen wetenschap en religie. De elf dialogen werken als gidsen, die de weg kunnen wijzen naar een eigen, innerlijke balans tussen God en Natuur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wim Lintsen - God & Natuur