Spanjaard Boekproducties, - Africa United / op weg naar het WK

Schrijver:
Titel: Africa United / op weg naar het WK
ISBN: 9789460220746
Taal: Nederlands
Uitgever: LM Publishers
Bijzonderheden: 2010, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In juni 2010 zal Zuid-Afrika het platform bieden aan het grootste evenement dat ooit op Afrikaanse bodem heeft plaatsgevonden: het wereldkampioenschap voetbal. Tijdens en in de aanloop naar het kampioenschap zal Afrika even niet vergeten zijn, maar voor het eerst volop in de schijnwerpers staan. Africa United volgt een voetbalgek continent op weg naar dit 65. Het boek staat vol verhalen en beelden van met name Afrikaanse (foto)journalisten die hun passie voor het voetbal in Afrika laten zien. Het toont Afrika zoals we het zelden te zien krijgen: als een continent dat bruist van talent, ambitie en mogelijkheden.

Behalve over de liefde voor de sport zelf, gaat dit boek over de sociale betekenis ervan in Afrika. Sportsuccessen versterken hun gevoel van waardigheid en trots. Het verbindt volkeren - zelfs in tijden van oorlog. In Afica United ontmoeten we voetbalgekke presidenten, vertelt de Ethiopische topatleet Haile Gebrselassie over zijn voetbalpassie en lezen we over de belangrijke rol die Didier Drogba en George Weah speelden bij de totstandkoming van de vrede in Ivoorkust en Liberia. Natuurlijk komen ook topvoetballers als Michael Essien en Salomon Kalou aan het woord.
Het boek biedt daarnaast een perspectief op de Afrikaanse speelstijl en geeft achtergrondinformatie over alle Afrikaanse WK-deelnemers. Het is daarmee onmisbaar voor elke voetballiefhebber zowel binnen als buiten het Afrikaanse continent.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spanjaard Boekproducties, - Africa United / op weg naar het WK