Braak, H. van de - Ontsnappingskunst / evolutie van de creatiev

Schrijver:
Titel: Ontsnappingskunst / evolutie van de creatieve geest
ISBN: 9789053565896
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam University Press
Bijzonderheden: 2002, paperback, vlekje op bladsnede, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Creativiteit is het vermogen om met nieuwe dingen voor de dag te komen. Regelmatig verschijnen er nieuwe producten op de markt, worden er nieuwe theorieën gelanceerd en maken we kennis met nieuwe kunstwerken. In die zin is er veel creativiteit om ons heen. Maar wat is nieuw? Als dingen al eerder zijn vertoond, is de nieuwigheid betrekkelijk. Werkelijk vernieuwend is de creatieve geest die weet te ontsnappen uit de conceptuele ruimte van zijn vak. Die ontsnappingskunst is ongelijk verdeeld in de wereld. De een is creatiever dan de ander. Mensen zijn creatiever dan andere diersoorten.
Dit boek behandelt de evolutie van ontsnappingskunst, meer in het bijzonder de evolutie van de ingrediënten die nodig zijn voor scheppende arbeid. Het gaat daarbij om mentale ruimte, analogisch denkvermogen, intrinsieke motivatie, cognitieve ontremming, sterke persoonlijkheid en vakkennis.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Braak, H. van de - Ontsnappingskunst / evolutie van de creatieve geest