Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en

Schrijver:
Titel: De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders.
Taal: Nederlands
Uitgever: S.L. van Looy. Amsterdam.
Bijzonderheden: 1914, 2e druk, 463 pagina's, linnen gebonden, formaat: 26,8 x 21,2 cm. Conditie: Buitenzijde is verkleurd, bovenzijde rug is wat beschadigd, verder goed in de band. Zie foto's.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info: Met 22 platen van Jules Gondry. In de originele band!

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders. Coster. Charles de. - De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders.