Johan Vanderlinden - Anorexia nervosa overwinnen in 13 stappen

Schrijver:
Titel: Anorexia nervosa overwinnen in 13 stappen
ISBN: 9789020960211
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat - bevat arceringen en aantekeningen met balpen / Paperback / 2005 / 1ste druk / 256 pagina's / Nederlands / 9789020960211
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anorexia nervosa is een ernstige ziekte, die jaar na jaar een enorme bedreiging vormt voor de lichamelijke en de psychische gezondheid van duizenden vrouwen in ons land. In dit veelgelezen boek beschrijft dr. Johan Vanderlinden op heldere wijze en aan de hand van ontelbare voorbeelden de kenmerken van deze hardnekkige ziekte, de uitlokkende factoren en de lichamelijke en psychische gevolgen ervan.

Aan de hand van een praktisch 13-delig stappenplan, met talrijke opdrachten voor de lezer, begeleidt Johan Vanderlinden de patiënte in haar strijd tegen anorexia. Het boek geeft zo een antwoord op vragen als: hoe verhoog ik mijn motivatie om anorexia te overwinnen? Hoe leer ik weer eten en kom ik weer bij? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Hoe leer ik mijn lichaam weer positief te waarderen? Hoe kan mijn gezin en/of mijn partner helpen bij mijn genezing?
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johan Vanderlinden - Anorexia nervosa overwinnen in 13 stappen