Jaap Schaveling - Tijdelijk leiderschap

Schrijver:
Titel: Tijdelijk leiderschap
ISBN: 9789052616551
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2008 / 1ste druk / 268 pagina's / Nederlands / 9789052616551
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wanneer je tijdelijk wordt ingehuurd als leidinggevende of adviseur, heb je een aparte relatie met de organisatie. Wordt het 'klus klaren en wegwezen', of kun je meer betekenen? Tijdelijk leiderschap is een boek voor betrokken leiders die hun bijzondere positie van 'buitenstaander' willen gebruiken om organisaties vooruit te helpen. Goed tijdelijk leiderschap vraagt om inzicht in menselijk gedrag, inzicht in organisaties die zich als levende systemen gedragen. Dit boek biedt je die inzichten. Je doorloopt stap voor stap de fases van tijdelijk leiderschap en leert welke competenties een tijdelijke leider nodig heeft.

Tijdelijk leiderschap helpt je een antwoord te vinden op vragen als:
-Pas ik in de context?
-Wat is mijn innerlijke werkmodel?
-Hoe stel ik een goede diagnose?
-Hoe zet ik een visie om in praktische stappen?
-Hoe werkt de psychodynamiek in tijdelijke situaties?

Dit boek vergroot je geestelijke bagage en laat je uitgroeien tot een tijdelijke leider die zich dienstbaar stelt aan mens en organisatie. Daarmee is het een waardevolle inspiratiebron voor iedereen die op tijdelijke basis leiding geeft, zoals lijnmanagers, interim-managers, projectleiders en organisatieadviseurs.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jaap Schaveling - Tijdelijk leiderschap