Laurie Cabot - Het groot heksenboek

Schrijver:
Titel: Het groot heksenboek
ISBN: 9789022532553
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Hardcover / 2002 / 6de druk / 603 pagina's / Nederlands / 9789022532553
Prijs: € 32,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Laurie Cabot is een Amerikaanse witte heks die al veertig jaar haar kunst in praktijk brengt. Middels boeken, lezingen en workshops geeft ze haar kennis niet alleen door aan de jongste generatie heksen, maar aan elke vrouw die haar leven op spirituele wijze wil verrijken. Het Groot Heksenboek bevat de twee belangrijkste heksenboeken uit het oeuvre van Cabot.

Elke vrouw bezit de moed en de kracht een heks te worden — dat is het uitgangspunt van Cabots heksenpraktijk. In De heks in elke vrouw beschrijft ze aan de hand van haar lange ervaring hoe een vrouw de verborgen, magische kant van haar natuur positief kan aanwenden. Via tientallen praktijkvoorbeelden legt Cabot uit hoe elke vrouw gebruik kan maken van haar natuurlijke kracht om een rijk en energiek leven te leiden. In het autobiografische De kracht van de heks vertelt Laurie Cabot op zeer persoonlijke wijze niet alleen over haar leven als heks, maar ook over de plaats die de moderne heks in onze samenleving inneemt. Zonder terughoudendheid verhaalt zij van de grote gebeurtenissen in haar heksenleven, en hoe en waarom zij gaandeweg tot de ontdekking kwam dat onze wereld overweldigend, mysterieus, verschrikkelijk en onpeilbaar tegelijk is.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laurie Cabot - Het groot heksenboek