Wim Daniëls - Het witte boekje

Schrijver:
Titel: Het witte boekje
ISBN: 9789027439642
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Re-integratie' naast 'reïncarnatie' en '3 gangendiner' naast '3-jarige' - begrijpt u het nog? De Witte Spelling maakt spellen eenvoudiger en brengt het vertrouwen in uw taalgevoel terug.

Veel media (o.a. NRC Handelsblad, de Volkskrant, Elsevier en NOS) scharen zich openlijk achter het Witte Boekje. Zij zijn het niet eens met de laatste officiële spellingwijziging en passen de Witte Spelling toe, zoals vastgelegd in het Witte Boekje.

Het Witte Boekje werd gemaakt door Het Genootschap Onze Taal, in overleg met veel taalgebruikers. De spelling van het Nederlands wordt begrijpelijk uitgelegd, en bij elk van de 40.000 woorden en namen in het boekje staat een verwijzing naar de toepasselijke regel(s).
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.