Liane Meijer - Massage voor Jonge Kinderen

Schrijver:
Titel: Massage voor Jonge Kinderen
ISBN: 9789069633640
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 1996 / 70 pagina's / Nederlands / 9789069633640
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 'Massage voor jonge kinderen' heeft de auteur op aansprekende wijze diverse massagevormen samengebracht die bedoeld zijn voor kinderen, van baby tot tiener. De massages worden gekenmerkt door hun eenvoud en doeltreffendheid. Ze zijn gericht op ontspanning, op betere bloedcirculatie en daardoor een betere opname van voedingsstoffen, en op het vergroten van de weerstand. Door het huidcontact en de liefdevolle aanraking zal de band tussen ouder en kind hechter worden en het kind gesterkt worden in zijn groei. De benodigde middelen zijn al even eenvoudig: tijd, aandacht en olie.

Dit werkboek is een eenvoudige en directe handleiding voor ouders om zich diverse massagevormen voor kinderen eigen te maken en zelf de heilzame gevolgen ervan waar te nemen. Het boek is ruim geïllustreerd met ca. 80 kleurentekeningen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liane Meijer - Massage voor Jonge Kinderen