Dr. Andrew Stanway - Bouwen aan een sterke relatie

Schrijver:
Titel: Bouwen aan een sterke relatie
ISBN: 9789044713664
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2007 / 300 pagina's / Nederlands / 9789044713664
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Veel mensen denken dat er 'magie' voor nodig is om hun relatie succesvol te maken. Dat is onzin. Je moet gewoon leren hoe je dat voor elkaar krijgt.
In een duurzame relatie liggen voortdurend conflicten op de loer. In een relatie die deze conflicten niet alleen overleeft, maar ook in harmonie verloopt, weten beide partners hoe dat moet. Met behulp van een unieke, probleemgerichte benadering worden in dit boek alle- daagse kwesties onder de loep genomen die een intieme relatie kunnen bedreigen. Andrew Stanway bidet u en uw partner een methode aan om uw relatie te ondersteunen door de onderliggende problemen vast te stellen en ermee in het reine te komen. Het betreft onder andere seksuele problemen, stress, financiële kwesties, kinderen en jaloezie.

Dit boek staat boordevol praktische adviezen, compleet met proefondervindelijk bewezen actieplannen en vragen die uw zelfreflectie stimuleren. Het helpt u met het aanleren van vaardigheden om te voorkomen dat er binnen uw relatie obstakels ontstaan. En als die toch opduiken, zult u in staat zijn ze te overwinnen.
ANDREW STANWAY is al 35 jaar arts en relatietherapeut. Hij heeft meer dan veertig boeken over geneeskunde, gezondheid, seks en relaties geschreven, samen goed voor een oplage van meer dan drie miljoen exemplaren. Hij geeft vaak professionele adviezen op het gebied van seks en relaties in kranten, tijdschriften en andere media. Hij is al meer dan 35 jaar gelukkig getrouwd.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. Andrew Stanway - Bouwen aan een sterke relatie